Wie zijn we

Wie zijn we


Geertrui is eigenares van Ezelstal Demerhof en organiseert verschillende activiteiten met de ezels, vooral in de weekends en vakanties.

Ik ben Geertrui Vanderweyden en woon samen met mijn gezin en een tiental ezels en nog wat andere dieren in Aarschot.
Sinds ik ,als kind, van mijn ouders twee ezels kreeg zitten deze dieren voor altijd in mijn hart.
Naast mijn job op het brandwondencentrum in UZ Leuven ben ik de drijvende kracht achter VZW Ezelstal Demerhof. Hier kan ik mijn liefde voor de ezels en die voor mensen mooi combineren. Naast het organiseren van allerlei activiteiten voor kinderen (verjaardagsfeestjes, kampjes, wandelingen enz) probeer ik ook, samen met een groepje vrijwilligers de ezels hier en in Vlaanderen een mooi leven te bezorgen door oa ezeleigenaars bij te staan met raad en daad.
Mijn laatste nieuwe ‘hobby’ is het leren mennen met ons tweespan langoren. Kortom, mijn leven draait grotendeels rond de ezels en ik zou het niet anders willen!


Annabel begeleidt de kinderen en jongeren die tijdens de schooluren naar de ezelstal komen.

Hallo, mijn naam is Annabel. Ik ben 29 jaar en woon sinds mijn studententijd in Leuven. Na mijn studies Pedagogiek en enkele jaren (vrijwilligers)werk in verschillende organisaties en voorzieningen, kreeg ik veel goesting om een eigen werking uit te bouwen voor kwetsbare kinderen en jongeren. Ik hunkerde naar tijd en ruimte om op het tempo van elk kind/jongere te kunnen werken, liefst in de natuur en met veel mogelijkheden om in te spelen op de interesses en noden van elkeen. Momenteel verzorg ik het aanbod time-out en alternatieve dagbesteding op Ezelstal Demerhof, maar tegelijkertijd werk ik aan de uitbouw van een iets grotere en duurzamere werking (zie Menutab Toekomtmuziek). Naast dit werk, houd ik ontzettend veel van dansen, fietsen, (flauwe) mopjes maken, mediteren en lekker eten! Ik woon samen met een lieve ezel en een pleegzoontje van 4 jaar.

Er zijn ook verschillende vrijwilligers bij Demerhof, die komen helpen bij allerlei taken en activiteiten. Sommige komen op vaste dagen, anderen springen af en toe binnen om een handje toe te steken. Enkele gezichten die je zeker eens zal zien passeren, zijn die van Annabel (nr 2 😊), Annelies, Kobe en Mieke.